Danskerne har måske aldrig været mere hjemme de sidste par år, og nu har gas pizzaovnen fra Cozze® gjort det muligt at bruge tiden på at lave perfekt hjemmelavede pizza´er på de danske terrasser og haver.

Når temperaturen stiger og dagene bliver længere, er én ting sikkert – Vi skal udenfor og nyde vejret med god mad! Førhen var hjemmelavet pizza både svært at tilberede ordentligt i en almindelig ovn, samtidig med at pizzaen på vejen ud til terrassen eller i haven allerede havde mistet en del temperatur. Med vores nye Cozze® Pizzaovn er besværet nu slut, og du har nu mulighed for at lave lækre hjemmelavede pizzaer på stedet!

Pizzaovnen når en temperatur på 400 grader på 20 minutter, og du kan bage din pizza på kun 2 minutter på den medfølgende pizzasten i ovnen.

Sammen med lanceringen af pizzaovnen, følger Cozze® blandt andet trop med lanceringen af et udebord med detaljer i FSC certificeret træ, Pizzaspade, Pizzarulle, Pizzaskærebræt, bæretaske til pizzaovnen samt overtræk til udebordet og pizzaovnen. 

Produktbeskrivelse:

Tilbered din pizza på blot 2 minutter!
Vores nye pizzaovn er hurtig og nem til udendørs bagning af pizza. Med en bred åbning og stenplade er ovnen nem at betjene og giver god plads til større pizzaer på op til Ø34 cm.
Ovnen er klar til brug cirka 20 minutter efter, at du tænder for den.
Herefter kan du lynhurtigt bage velsmagende pizzaer til større selskaber, eller blot til familien.
Ovnen kan nemt transporteres, så du kan bruge den både på altanen, terrassen og på campingturen.
Cozze pizzaovn leveres med en solid LFGB-godkendt cordieritepizzasten.
Ovnen kan tilsluttes standard gasflasker fra 5-11 kg, regulator medfølger ikke.

Pizza ovn 5,0KW effekt - 30MBAR gas.

Mål: 53x53x29 cm

Forvarm ovnen i ca 20-25min, og bag din pizza på 2 min.

Ovnen er forsynet med El-tænder til AA Batteri, batteri medfølger ikke

Se mere til Cozze her: www.cozze-pizza.com