En erfaren virksomhed
i fortsat vækst

Om Millarco

Millarco er en 100 % danskejet virksomhed med 30 års erfaring med konkurrencedygtige løsninger og tilfredse kunder.

Millarco råder over en bred vifte af egne brands med mere end 3.000 lagerførende produkter.  Vores 3 hovedgrupper er Gør det selv, Bolig & indretning samt Have & fritid, og vi leverer alt i værktøj, beslag, haveredskaber og grilludstyr til gør det selv-markedet i Norden. Dette sker gennem byggemarkeder, varehuse, møbelhuse, værktøjsmagasiner, isenkræmmere og grossister. Vores brede sortiment gør os i stand til at dække behovet hos de skandinaviske forbrugere.

Millarco har siden 1986 udvalgt en lang række dygtige leve­randører i Asien, der formår at levere og videreudvikle produkternes egenskaber og kvalitet, så der til stadighed sikres en høj omsætningshastighed og en god indtjening hos vores kunder. Sortimentet spænder over mange prisgrupper - lige fra promotion-niveauet til semi-professionelt værktøj i den dyrere ende af skalaen. Sortimentet kan sammensættes til stærke kædekoncepter, der matcher vores kunders behov optimalt, og tilbydes til “gør-det-selv”-distributionen i flotte, salgsfremmende emballager. Og sortimentet udvikles konstant.

Vi har en stærk og effektiv logistik- og økonomifunktion. Hånd­terin­gen af tusindvis af containere, mange kæder og mange kon­cepter har skabt et team af det, vi kalder “logistikkens jægersoldater”.

Millarco stræber efter at fastholde og styrke virksomhedens posi­tion som en attraktiv arbejdsplads med engagerede og omsorgsfulde medar­bejdere, som tager ansvar for deres egen og virksomhedens udvikling, og som føler stolthed ved at være en del af Millarcos team.

Vi har skabt en kultur, hvor vi forstår at passe godt på vores kunder og på os selv. Vores værdisæt bygger på ærlighed, troværdighed, kvalitet og engagement. Det er vores fundament for at kunne fortsætte virksomhedens ekspansion og skabe driftige medarbej­dere. Det er vores vision at følge med vores kunder ud i Norden og EU, og vi er i gang med internationaliseringen på skandinavisk plan.

"Vi har skabt en kultur, der forstår at passe godt på vore kunder, og på sig selv. Vort værdisæt bygger på ærlighed, troværdighed, kvalitet og engagement."

"Udlevelsen af disse sikrer fundamentet for at kunne fortsætte virksomhedens ekspansion og skaber driftige medarbejdere."

Lars Bærentsen, CEO & Ejer

Logistikkens jægersoldater

Håndteringen af tusindvis af containere, mange kæder og mange koncepter - har skabt et team af det, vi kalder “logistikkens jægersoldater”.
Millarco benytter stemmestyret varepluk på lageret og effektiviteten er steget med ca. 15%. Samtidig er fejlprocenten faldet mere end 10 gange, således kunderne er sikret de rette produkter i rigtige mængder. En af de helt store fordele er, at lagerekspedienten har begge hænder fri, som også har optimeret Millarco’s arbejdsforhold.
 
Millarco har plads til mange varer. Vores højlager er på 8.000 m².
Millarco vil konstant styrke virksomhedens position som en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, som tager ansvar for deres og virksomhedens udvikling, og som føler stolthed ved at være en del af Millarco’s team.

Din leverandør af alt til haven og "gør-det-selv" produkter!

Én stor, professionel familie

Du kan nemt finde virksomheder i vores branche, som har flere medarbejdere, og som indkøber mere, omsætter mere og lover mere. Til gengæld er vi ret unikke, når det drejer sig om at levere varen og få det hele til at gå op i en højere enhed – at behandle leverandørerne med respekt for deres forretning, opfylde kundernes behov og skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og alle andre, som hver dag gør deres yderste gennem hele logistikkæden for at kunne leve op til det, som vi har aftalt.

Uanset om det drejer sig om varesortiment, distributionsmuligheder eller vores webshop, vil vi kun tilbyde løsninger, som vi kan stå inde for, og som fungerer for os og for vores kunder. Vores organisation bygger på ærlighed, troværdighed, engagement og kvalitet, og det er vi stolte af.

Vi er store nok til at have tilstrækkelig kapacitet og dygtige specialister inden for alle områder, men vi er samtidigt også små nok til at kunne arbejde på tværs af afdelingerne og i fællesskab løse de udfordringer, der måtte opstå i den daglige drift. 

Vi tænker ikke i kasser og afdelinger, men ser det store billede. Millarcos professionelle netværk er en velfungerende global familie, hvor vi hjælper og respekterer hinanden og giver plads til udvikling og ideer.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold