Velkommen til Boxer universet

Boxer er vores premium mærke og er skræddersyet til det semi-professionelle marked. Her fås værktøj af højkvalitet, som kan bruges dagligt i en travl og hård arbejdsdag. For bare at nævne et par af de kategorier af håndværktøj som findes i Boxer serien kan der opremses Tænger, sakse, nøgler og toppe mf . Alle produkter i BOXER® håndværktøj vil være omfattet af 5 års garanti. Sortementet omfatter også vores meget populære garageportåbnere, samt den effektive askesuger

 
 
 
 

 

Boxer stort sortiment

Vores sortiment er omfattende og du kan finde alt det har behov for til dit værksted, dit skur til de mest almindelige opgaver for gør det selv manden, sortiemntet omfatter bl.a. kvalitets tænger og sakse f.eks. afisoleringstænger, bindetænger, boltsakse, fastnøgler, fiksértang, ud over et solidt sortiment af file, mejsler, monteringsværktøj, skruetrækkere, skydelære, skærekasser, stemmejern, Stålbørster og Sugekoper mf.

Kvaliteten er i top og derfor er vi ikke bange for at yde 5 års garanti på alt vores håndværktøj i hele serien fra Boxer. Fra begyndelsen af ​​vores produktudviklingsproces til du har produkterne i dine hænder, er Boxer dybt involveret i at kunne levere den bedste oplevelse, med vores værktøj og udstyr og vi er ikke færdig før at ydstyret levere op til vores filosofi om et premium mærke til det semi-professionelle marked. Dette engagement er tydeligt i alt, hvad vi gør.

Se vores kataloger her:

 

 

 

 

 

Boxer til hus, have og bilen

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gange du skal ind og ud af bilen , når den skal ind eller ud af garagen, når regn og sne vælter ned? For slet ikke at tale om besværet med at skulle åbne en tung garageport, af den grund er mange tilbøjelige til at lade porten stå åben, mens de er på arbejde eller ude at handle. Og når de hen ad eftermiddagen vender hjem, kan de konstatere, at det har regnet eller sneet ind i garagen – eller også har der måske været ubudne gæster og rode rundt mellem haveredskaber, og hvad der ellers står i garagen. Løsningen er en portåbner fra BoXer®

Se vores video materiale her

 

 

 

 

Vi tilbyder følgende til dig som kunde

Vi yder garanti på vores produkter i henhold til de lovbestemmelser, som gælder i det enkelte land. Service og reparation uden beregning ydes indenfor garantiperioden iflg. dansk købelov under følgende forudsætninger.

1. Fejlen er en konstruktions- eller materialefejl (normal slitage og misbrug er undtaget).
2. Reparation har ikke været forsøgt, af andre end Millarco's godkendte serviceværksteder.
3. Der har ikke været anvendt uoriginale dele til maskinen.

Serviceydelser uden beregning omfatter udskiftning af defekte samt arbejdsløn. Produktet indleveres, hvor De har købt det og forretningen sørger for videre forsendelse. Vi modtager ikke reparationer eller garantiforpligtelser direkte fra kunden.

For mere info kontakt os her:

Millarco International A/S
Rokhøj 26
8520 Lystrup
☎ 87 43 42 00
millarco@millarco.com
 

 

Se udvalget af produkter her

 
 
 
 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold